Lifehacks

Hiiii allemaal!
Wie kent ze niet, lifehacks. Lifehacks zijn kleine dingetjes, kleine veranderingen die het leven een beetje makkelijker maken. Ik hou van lifehacks, sommige zijn zo handig! Natuurlijk zijn er sommige
misschien een beetje overbodig, maar wel leuk om een keertje uit te proberen.
Dus hier, in dit artikel, deel ik jullie een paar lifehacks die ik persoonlijk erg handig/leuk vind!

Untitled



1. Runpee.
Er is een app die je kunt downloaden op je telefoon die RunPee heet. Deze app vertelt je wanneer je het beste naar de wc kan gaan tussen een film door. Bij de meeste bioscopen heb je geen pauze meer tussendoor en als je echt naar de wc moet, wil je dat natuurlijk niet tijdens het spannendste stukje. Kies in deze app de film die je gaat kijken en je ziet dan hoeveel ''plas tijden'' je hebt bij die film, welke minuut dat is en welke scene. Klik op de timer als de film begint, je telefoon gaat trillen wanneer de eerste plas tijd is en hij tril weer als de volgende plas tijd is.

2. www.ruwix.com
Als je een Rubik's Cube moet oplossen, maar je komt er echt niet uit kan je naar deze site gaan. Kijk eerst welke kleuren een willekeurige zijkant van de kubus allemaal heeft. Op de site kan je zoeken naar die combinatie kleuren en dan wordt er uitgelegd hoe je 'm kan oplossen. Ook is er een filmpje en wat algemene tips over hoe je een Rubik's Cube kan oplossen.

3. Gif's maken
Een gif is een bewegend plaatje, die zie je meestal op Tumblr. Wil je zelf ook z'n plaatje maken? Zoek een YouTube video op waarvan je een gif wilt maken en typ het woord ''gif'' voor het woord ''youtube'' in de URL.

4. Niet spatten
Sprankel wat zout in de frituurpan voordat je gaat frituren. Dit voorkomt het het spatten van de olie.

5. iPhone sneller opladen
Gebruik een iPad oplader in plaats van een iPhone oplader. Dit laat je iPhone sneller op. iPhone 5/5c/5s kan de oplader van de iPad 4 en iPad air gebruiken. iPhone 4/4s kan de oplader van de iPad 3 of lager gebruiken. Ik weet niet zeker op de iPhone 6/6+ dezelfde oplader uitgang hebben als de iPhone 5, als dat wel het geval is kan je dus iPad 4 en iPad air opladers gebruiken.

6. Muziek stoppen
Je kan muziek stoppen met afspelen na een bepaalde tijd. Dit is handig als je bijvoorbeeld wilt gaan slapen met muziek maar niet wakker wilt worden ermee. Ga naar de standaard Timer app, kies het aantal minuten/uren, daaronder staat ''als timer eindigt'' klik daarop, scrol helemaal naar beneden en klik op ''stop afspelen''.

Nog een paar afbeeldingen met lifehacks:

Untitled | via TumblrUntitled | via TumblrUntitled | via TumblrI just did itTtyl..or never 🙅📲😖Untitled

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk, maar vooral handig vonden!
Heb jij nog een goede lifehack? Laat het weten in de reacties.
Bedankt voor het lezen!

Veel liefs, Ayesha.

Alle afbeeldingen komen van WeHeartIt.com, geen een afbeelding is in mijn bezit.

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 reacties:

Een reactie posten